Ghiduri de cumparare de mobila.

10 piese de mobilier obligatorii pentru un dormitor confortabil

10 piese de mobilier obligatorii pentru un dormitor confortabil

1. Pat confortabil

Una dintre cele mai importante piese de mobilier din orice dormitor este patul. Investitia intr-o saltea confortabila si de sustinere este esentiala pentru un somn bun. Asociati-l cu un cadru de pat robust si lenjerie de pat confortabila pentru a crea un mediu de somn primitor. Luati in considerare adaugarea unei tablii pentru o nota de stil si confort.

2. Noptiere

Noptiera nu sunt doar functionale, dar adauga si o nota de stil dormitorului tau. Aceste piese de mobilier la indemana ofera un loc convenabil pentru veioza de noptiera, carti si alte lucruri esentiale. Cautati noptiere cu sertare sau rafturi pentru spatiu suplimentar de depozitare.

3. Comoda sau Comoda

O comoda sau o comoda este esentiala pentru a va pastra hainele si bunurile organizate. Alege o piesa care completeaza decorul dormitorului tau si ofera spatiu amplu de depozitare. Luati in considerare adaugarea unei oglinzi la comoda dvs. pentru o piesa de mobilier multifunctionala.

4. Dulap sau dulap

Daca aveti nevoie de spatiu suplimentar de depozitare pentru imbracaminte, un dulap sau un dulap este o investitie grozava. Aceste piese de mobilier nu ofera doar spatiu de depozitare suplimentar, dar pot adauga si o nota de eleganta dormitorului tau. Cautati un dulap cu o combinatie de spatiu suspendat si sertare pentru versatilitate.

5. Fotoliu confortabil

Adaugarea unui fotoliu confortabil in dormitorul tau poate crea un colt confortabil de lectura sau un loc relaxant pentru a te relaxa la sfarsitul zilei. Alege un scaun cu perne de plus si un design elegant care completeaza decorul dormitorului tau. Luati in considerare adaugarea unei masute laterale pentru un loc convenabil pentru a va aseza cartea sau bautura.

6. Masa de toaleta sau de machiaj

Daca va face placere sa va pregatiti in dormitor, o masa de toaleta sau de machiaj este o piesa de mobilier obligatorie. Cautati o masa cu sertare sau rafturi pentru a va depozita elementele esentiale de frumusete.Adaugarea unei oglinzi si a unui scaun confortabil poate completa aspectul si va poate face rutina de dimineata o briza.

7. Covor de accent

Un covor de accent poate adauga caldura si stil decorului dormitorului tau. Alegeti un covor moale si confortabil care va completeaza schema de culori si ofera o suprafata confortabila pentru picioare. Asezati-l langa patul dvs. sau in fata unei zone de relaxare pentru a lega camera.

8. Banca de depozitare

O banca de depozitare este o piesa de mobilier versatila care poate oferi un loc suplimentar si spatiu de depozitare in dormitorul tau. Asezati-l la picioarele patului pentru a depozita paturi suplimentare, perne sau pantofi. Cautati o banca cu un scaun capitonat pentru un plus de confort.

9. Oglinda pana la podea

O oglinda pana la podea nu este doar practica pentru a va pregati dimineata, dar va poate face si dormitorul sa se simta mai spatios si mai luminos. Pozitionati-l langa o fereastra sau intr-un colt pentru a reflecta lumina naturala si a deschide vizual spatiul. Cautati o oglinda cu un cadru elegant care sa va completeze decorul.

10. Iluminat decorativ

Imbunatatirea iluminatului dormitorului poate crea instantaneu o atmosfera confortabila si primitoare. Luati in considerare adaugarea unei combinatii de iluminat suspendat, aplice de perete si lampi de masa pentru a oferi o varietate de optiuni de iluminare pentru diferite activitati. Alege corpuri de iluminat care completeaza decorul tau si adauga o nota de stil spatiului tau.

Incorporand aceste 10 piese de mobilier obligatorii in decorul dormitorului dvs., puteti crea un refugiu confortabil si elegant in care va va placea sa petreceti timpul. De la lenjerie de pat confortabila la solutii de depozitare elegante, aceste piese cheie va vor ajuta sa va transformati dormitorul intr-un oaza de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *