Beneficii pentru membrii familiei IKEA.

5 sfaturi pentru a profita la maximum de familia IKEA

5 sfaturi pentru a profita la maximum de familia IKEA

Aceasta este partea in care va impartasim cinci sfaturi pentru a va ajuta sa profitati la maximum de calitatea de membru IKEA Family.

1. Inscrieti-va la IKEA Family

Primul pas pentru a va bucura de toate avantajele IKEA Family este sa va inscrieti pentru un abonament. Este complet gratuit si usor de facut – pur si simplu vizitati site-ul IKEA si completati formularul online. Odata ce esti membru, vei primi un card digital pe care il poti folosi in magazin si online pentru a accesa reduceri si oferte speciale. Veti primi si un cadou de bun venit doar pentru inscriere!

2. Profita de reducerile numai pentru membri

Unul dintre cele mai bune avantaje de a fi membru IKEA Family este accesul la reduceri si promotii numai pentru membri. Fii cu ochii pe oferte speciale la piesele tale de mobilier preferate, accesoriile pentru casa si chiar chiftelele suedeze in restaurantul IKEA. Profitand de aceste oferte exclusive, puteti economisi bani la achizitiile dvs. si puteti face casa dvs. sa arate eleganta la un buget redus.

3. Inspirati-va cu ofertele lunare pentru familie IKEA

In fiecare luna, membrii IKEA Family primesc un buletin informativ cu oferte exclusive si inspiratie pentru casele lor. De la lansari de produse noi pana la sfaturi de design si proiecte de bricolaj, buletinul informativ este o modalitate excelenta de a fi la curent cu cele mai recente tendinte in decorarea casei. Folositi aceste oferte si idei pentru a va reimprospata spatiul si pentru a crea o casa care sa reflecte stilul dvs.

4. Participati la evenimentele pentru familie IKEA

In calitate de membru IKEA Family, veti avea acces la evenimente si ateliere speciale gazduite de magazinele IKEA. Aceste evenimente acopera o gama larga de subiecte, de la organizarea dulapului pana la crearea unui perete pentru galerie. Prin participarea la aceste evenimente, puteti invata noi abilitati, puteti obtine sfaturi de la experti in design si puteti intra in legatura cu alti entuziasti IKEA din comunitatea dvs.

5. Castigati recompense cu IKEA Family Points

De fiecare data cand faci cumparaturi la IKEA si scanezi cardul IKEA Family, castigi puncte care pot fi valorificate pentru recompense.De la reduceri la achizitiile viitoare pana la mese gratuite la restaurantul IKEA, programul de recompense ofera o varietate de moduri de a economisi bani si de a beneficia de beneficii speciale. Asigurati-va ca va verificati soldul punctelor in mod regulat si profitati de recompense inainte ca acestea sa expire.

In concluzie, a fi membru IKEA Family este o modalitate excelenta de a economisi bani, de a accesa reduceri exclusive si de a te bucura de beneficii speciale. Urmand aceste cinci sfaturi, poti profita la maximum de calitatea ta de membru si poti crea o casa care sa reflecte stilul si personalitatea ta. Inscrieti-va la IKEA Family astazi si incepeti sa va bucurati de toate avantajele care vin odata cu a face parte din comunitatea IKEA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *