Cum sa amesteci si sa potriviti mobilierul.

Cum sa amesteci si sa potriviti mobilierul pentru un aspect modern

Cum sa amesteci si sa potriviti mobilierul pentru un aspect modern

Iata cateva sfaturi si trucuri despre cum sa amesteci si sa asortezi mobilierul ca un profesionist.

Incepeti cu o baza neutra

Cand amestecati si potriviti mobilierul, este important sa incepeti cu o baza neutra. Acestea pot include articole precum o canapea de culoare neutra, un covor simplu sau o masuta de cafea de baza. Pastrand aceste piese de baza neutre, creati o panza goala care va permite sa experimentati cu diferite stiluri si culori fara a coplesi spatiul.

Amestecati diferite stiluri

Una dintre cheile pentru a amesteca si asorta cu succes mobilierul este sa incorporezi diferite stiluri in spatiul tau. De exemplu, puteti imperechea o masa moderna si eleganta cu scaune clasice tapitate pentru un aspect eclectic. Amestecarea stilurilor adauga interes vizual si creeaza un mediu dinamic care este departe de a fi plictisitor.

Joaca-te cu culoarea si textura

Nu va fie teama sa va jucati cu culoarea si textura atunci cand amestecati si asortati mobilierul. Experimentati cu nuante indraznete, modele si texturi diferite pentru a adauga profunzime si dimensiune spatiului dvs. Asociati o canapea de catifea de plus cu o masuta de cafea rustica, din lemn, pentru un contrast elegant, care este atat atragator din punct de vedere vizual, cat si primitor.

Accesorii pentru straturi

Pe langa amestecarea pieselor de mobilier, nu uitati sa stratificati accesorii pentru a imbunatati aspectul general al spatiului dvs. Adauga perne, paturi, covoare si arta de perete pentru a injecta personalitate si caracter in camera ta. Accesoriile sunt o modalitate excelenta de a lega diferite piese de mobilier impreuna si de a crea un design coerent si armonios.

Luati in considerare scara si proportia

Atunci cand amestecati si potriviti mobilierul, este esential sa luati in considerare scara si proportia. Asigurati-va ca piesele dvs. de mobilier se completeaza intre ele ca marime si scara pentru a crea un aranjament echilibrat si placut vizual.Evitati sa va supraaglomerati spatiul cu piese supradimensionate sau sa inghesuiti prea multe articole de mobilier care pot face camera sa se simta aglomerata.

Beneficiile amestecarii si potrivirii mobilierului

  • Personalizare: Amestecarea si potrivirea mobilierului va permite sa creati un spatiu care sa reflecte stilul si personalitatea dumneavoastra unica. Va ofera libertatea de a experimenta si de a fi creativ cu alegerile dvs. de design.
  • Interes vizual: Combinand diferite stiluri, culori si texturi, puteti adauga interes vizual si profunzime spatiului dvs. Amestecarea pieselor de mobilier creeaza un mediu dinamic, care este vizual stimulant si antrenant.
  • Flexibilitate: Amestecarea si potrivirea mobilierului va ofera flexibilitatea de a va schimba si actualiza spatiul pe masura ce gusturile si preferintele dumneavoastra evolueaza. Va permite sa schimbati cu usurinta piesele si accesoriile pentru a va pastra designul interior proaspat si incitant.

In general, amestecarea si potrivirea mobilierului este o modalitate distractiva si creativa de a proiecta un interior modern si elegant. Urmand aceste sfaturi si trucuri, poti crea un spatiu atragator din punct de vedere vizual, unic si care reflecta stilul tau personal. Asadar, nu va fie teama sa experimentati si sa amestecati diferite piese de mobilier pentru a obtine un aspect modern, care va este in intregime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *