Dulapuri de haine

Indiferent dacă preferați deschise, montate sau una singură și dacă vă place tradiționalul sau modernul – avem dulapuri pentru dormitor care să se potrivească hainelor, stilului și spațiului dumneavoastră.

Filtreaza

Afișez toate cele 13 rezultate

- 23% HAUGA Ansamblu depozitare – gri
7,970 Lei

HAUGA Ansamblu depozitare – gri

0
- 17% BUSUNGE Dulap de haine, alb, 80×139 cm
0
0
0
0
- 24% HAUGA Ansamblu depozitare – alb
7,685 Lei

HAUGA Ansamblu depozitare – alb

0
0
- 23% BRIMNES Dulap 2 usi, alb, 78×190 cm
0
0
- 16% SYVDE Dulap deschis, alb
2,275 Lei

SYVDE Dulap deschis, alb

0
0
0
- 15% BOAXEL Combinatie dulap – alb
2,109 Lei

BOAXEL Combinatie dulap – alb

0

Notice: Undefined offset: 0 in /home/828070.cloudwaysapps.com/ndzmbvwexy/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-query.php on line 602

Dulapurile îţi permit să îţi organizezi hainele, încălţămintea sau orice alt lucru pe care doreşti să îl depozitezi într-un mod practic şi elegant. Multe dintre dulapurile noastre de haine includ accesorii interioare, precum bare pentru umeraşe şi poliţe, care te ajută să îţi pui lucrurile în ordine. Poți personaliza designul dulapului de haine pe gustul tău, alegând propriile accesorii interioare. Sistemul PAX de dulapuri de haine încorporate îți permite să creezi aspectul, dimensiunea şi interiorul dulapului tău personalizat.

Dulapuri pentru dormitor – încorporate sau independente?

Un dulap de haine poate fi încorporat în dormitorul tău ca să arate ca o parte integrată a camerei. De asemenea, poate fi o piesă de mobilier independentă.

Într-un dormitor mai mic poate fi dificil să integrezi dulapuri de haine. În acest caz, un dulap pe comandă poate fi cea mai bună soluție deoarece poți selecta mărimea optimă pentru spațiul tău, o altă opțiune fiind o dimensiune mai mică, un dulap cu 1-2 uși, care poate încăpea ușor într-un spațiu limitat.

Un dulap de haine independent poate fi o piesă centrală în dormitorul tău. Avem dulapuri cu oglinzi integrate în uși sau cu uși din oglinzi, care pot crea impresia de spaţiu mai mare şi dau un plus de stil în multe camere.

Foloseşte spaţiul eficient

Uşi glisante

Dulapul cu uși glisante nu necesită spaţiu liber în faţă deoarece uşile se glisează înapoi şi înainte în cadrul dulapului. În spaţiile de locuit mai mici, acest lucru poate fi eficient pentru a economisi spațiu.

Dulapuri de colţ

Uneori, cel mai bun loc unde poţi aşeza un dulap de haine este într-un colţ. În aceste cazuri, un dulap de haine de colț este cea mai bună opţiune deoarece este practic şi adaugă un element vizual în colţ. Avem o selecţie variată de dulapuri de haine de colţ, aşa încât poţi găsi unul potrivit spaţiului tău şi pe gustul tău.

SMART.MD
SMART.MD
Reset Password