IKEA pentru primii proprietari.

Iluminati-va spatiul: sfaturi de iluminat pentru fiecare camera de la IKEA

Iluminati-va spatiul: sfaturi de iluminat pentru fiecare camera de la IKEA

Iata cateva sfaturi de iluminat de la IKEA pentru a va ajuta sa va transformati casa intr-o oaza bine luminata.

Sufragerie

Livingul este adesea inima casei, unde ne adunam cu prietenii si familia pentru a ne relaxa. Pentru a crea o atmosfera calda si primitoare, un amestec de iluminare ambientala, de lucru si de accent este cheia. Luati in considerare instalarea unei plafoniere cu optiuni reglabile pentru a regla luminozitatea in functie de starea de spirit. Adaugati lampi de masa sau lampi de podea pentru iluminarea sarcinii, perfecte pentru a citi sau a lucra la un laptop. Gama IKEA de optiuni de iluminare elegante si accesibile va poate ajuta sa creati atmosfera perfecta in camera dvs. de zi.

 • Plafoniere reglabile
 • Lampi de masa pentru iluminat de lucru
 • Lampe de podea pentru ambianta

Bucatarie

Bucataria este un spatiu functional in care iluminarea adecvata este esentiala pentru gatit, pregatire si masa. Iluminatul deasupra capului, cum ar fi luminile cu pandantiv sau iluminatul pe sina, poate oferi o iluminare ampla pentru sarcinile de gatit. Iluminatul de sub dulap poate spori si vizibilitatea pe blaturi. IKEA ofera o varietate de optiuni elegante si practice de iluminat pentru bucatarie pentru a va lumina spatiul, adaugand in acelasi timp o nota de design modern.

 • Lumini suspendate pentru iluminat deasupra capului
 • Iluminare pe sina pentru iluminare reglabila
 • Iluminat sub dulap pentru iluminarea sarcinii

Dormitor

Crearea unei atmosfere confortabile si relaxante este esentiala in dormitor. Iluminarea moale si calda poate ajuta la crearea unui mediu linistitor perfect pentru relaxare dupa o zi lunga. Luati in considerare instalarea unei lampi de noptiera pentru lectura sau relaxare inainte de culcare. Aplicele sau aplicele pot adauga, de asemenea, o nota decorativa, oferind in acelasi timp iluminare ambientala. Cu selectia IKEA de solutii de iluminat pentru dormitor, va puteti transforma cu usurinta spatiul intr-un refugiu senin.

 • Lampi de noptiera pentru lectura
 • Aplice de perete pentru iluminat ambiental
 • Aplice pentru o nota decorativa

Baie

Iluminarea adecvata a baii este esentiala pentru sarcinile de ingrijire, cum ar fi machiajul sau barbierit. Iluminarea puternica si uniforma este importanta pentru a asigura vizibilitatea in fata oglinzii. Luati in considerare instalarea de lumini de vanity de fiecare parte a oglinzii pentru a oferi o iluminare optima. In plus, iluminatul de deasupra poate ajuta la luminarea intregului spatiu. IKEA ofera o gama de optiuni de iluminat elegant si modern pentru baie pentru a imbunatati atat stilul, cat si functionalitatea baii dumneavoastra.

 • Lumini de vanity pentru iluminare optima a oglinzii
 • Iluminare deasupra capului pentru luminozitate generala
 • Optiuni de design elegant si modern

Spatii in aer liber

Nu uitati sa va iluminati spatiile exterioare pentru a crea o atmosfera primitoare pentru distractie sau relaxare. Iluminatul exterior poate spori frumusetea gradinii sau a terasei dvs., oferind in acelasi timp vizibilitate esentiala dupa intuneric. Luati in considerare instalarea de lumini alimentate cu energie solara pentru eficienta energetica sau lumini sir pentru o nota festiva. Cu gama IKEA de optiuni de iluminat exterior, va puteti transforma cu usurinta spatiul exterior intr-o oaza magica.

 • Lumini cu energie solara pentru eficienta energetica
 • String de lumina pentru o nota festiva
 • Imbunatateste frumusetea spatiului tau exterior

Cu aceste sfaturi de iluminat de la IKEA, va puteti transforma cu usurinta casa intr-o oaza bine luminata. De la sufragerie la dormitor, IKEA ofera o gama larga de solutii de iluminat elegante si accesibile pentru a se potrivi fiecarui spatiu si nevoi. Indiferent daca doriti sa creati un colt confortabil de lectura sau sa va luminati curtea exterioara, IKEA va ofera o gama larga de optiuni de iluminat. Ilumineaza-ti spatiul cu IKEA si creeaza atmosfera perfecta in fiecare camera a casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *