Sfaturi IKEA pentru organizarea acasa.

Trucuri IKEA pentru organizarea materialelor de arta pentru copii

Trucuri IKEA pentru organizarea materialelor de arta pentru copii

Display de perete cu suport pentru ustensile colorat

Una dintre cele mai simple moduri de a organiza rechizitele de arta pentru copii este utilizarea suportului pentru ustensile ORDNING de la IKEA. Acest recipient din otel inoxidabil nu este doar durabil, ci si elegant. Montand mai multe dintre acestea pe perete in coltul de arta al copilului tau, poti crea un afisaj colorat si organizat. Atribuiti fiecarui suport o anumita tema de culoare – una pentru markere, una pentru creioane colorate, una pentru pensule – pentru a fi usor pentru copilul dumneavoastra sa gaseasca ceea ce are nevoie.

Beneficii:

  • Pastreaza materialele de arta la indemana
  • Incurajeaza organizarea si creativitatea
  • Adauga o nota decorativa camerei

Pegboard Art Station

Un alt truc fantastic IKEA pentru organizarea rechizitelor de arta pentru copii este crearea unei statii de arta cu pereti folosind sistemul SKР“вЂDIS. Acest sistem personalizabil va permite sa atasati suporturi, containere si carlige pentru a tine diverse rechizite de arta. Puteti combina si potrivi diferite accesorii pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor copilului dvs., creand o statie de arta personalizata care va mentine totul organizat si usor accesibil.

Beneficii:

  • Maximizeaza spatiul vertical
  • Personalizat pentru a se potrivi nevoilor copilului dvs
  • Usor de rearanjat si actualizat dupa cum este necesar

Carucior colorat

Daca preferati o solutie mobila pentru organizarea rechizitelor de arta pentru copii, caruciorul rulant RР“вЂSKOG de la IKEA este alegerea perfecta. Acest carucior robust si colorat poate tine o varietate de rechizite de arta si poate fi mutat cu usurinta prin casa. Puteti folosi diferitele niveluri ale caruciorului pentru a stoca diferite tipuri de consumabile: un raft pentru hartie, unul pentru markere si unul pentru vopsea, facandu-i mai usor copilului tau sa tina totul organizat.

Beneficii:

  • Portabil si usor de mutat
  • Ofera spatiu amplu de depozitare
  • Ajuta la mentinerea proviziilor organizate si accesibile

Prin implementarea acestor hack-uri IKEA pentru organizarea rechizitelor de arta pentru copii, puteti crea un spatiu care nu numai ca mentine totul in ordine, ci si stimuleaza creativitatea copilului dumneavoastra. Amintiti-va sa implicati copilul in procesul de organizare, lasandu-l sa aleaga culori, etichete si accesorii pentru a-si face spatiul propriu. Cu putina creativitate si putin ajutor de la IKEA, poti crea un colt de arta care sa-ti inspire copilul sa creeze si sa-si imagineze dupa pofta inimii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *